Feb 072008
 

Sverige har militär närvarande i Afghanistan. Militär som frigör amerikanska trupper till ockupationsuppdrag så att de inte behövs i de “fredsbevarande” uppgifterna. Skickade in en insändare om det ikväll.

380. Så många är de. De svenskar som just nu står under NATO-befäl i Afghanistan. 380. Symbolen för Sveriges övergång från alliansfritt till en av USA:s lydstater. När svenskar “bevarar freden” begår USA krigsförbrytelser. På det sättet går vår skattepengar till tortyr och dödande av civila. Sverige ska inte delta i en ockupation av en annan stat. Stöd våra trupper. Ta hem dem. Stärk alliansfriheten, sluta gå i USA:s ledband.

Kverulant

Andra som bloggar om Afghanistan:
Jinge
Intisbloggen
Ung Vänster
Svensson

Svensson igen
H Palm
Yeslove
Esbati
Mikael Abrahamsson
och
Pastey

Andra bloggar om: , , ,

Leave a Reply

   
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha