Så heter Expos nya bok som jag köpte på bokmässan idag. Författare är Alexander Bengtsson som också arbetar med att hålla föredrag för Expo.

Boken är en grundmanual för hur man kan argumentera mot SD utifrån olika ideologiska ståndpunkter. Det är en bok som alla borde läsa. Den är relativt kort och inte så djuplodande som man skulle kunna tro.

Boken går inte ut på att vederlägga varje argument som SD framställer utan snarare att förstå hur de fungerar och hur de kan bemötas. Den är inte uppbyggd på färdiga svar utan på förståelse. Det är en fördel hos boken.

Samtidigt är det inte en bok man kan “slå i huvudet” på SD:are. Boken saknar fotnoter i sina hänvisningar och saknar en förteckning på var man kan få reda på mer. Det är en nackdel för boken.

En annan nackdel är den något skrikiga grafiska formen som går i rosa och lavendel. Ett stavfel och ett överflödigt bindestreck lyckades jag också notera i första läsningen. Trots det är det en bok som du bör läsa.

Sverigedemokraterna har fel.

På vägen hem lyckades jag se Leif Pagrotsky misslyckas med att använda 100-kort på spårvagnen. Tredje gången gick det.

Andra bloggar om: , , , , ,

Leave a Reply

   
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha