SverokImage via WikipediaSå nu har vi diskuterat länge. Alla nominerade till olika poster ha fått presentera sig, även de som inte är föreslagna av valberedningen. Just nu diskuterar vi verksamhetsplaner, det är två olika som står mot varandra, därefter blir det omröstningar kring olika delar beroende på vilken som vinner i början.

Ett intressant beslut togs tidigare i att göra middagen helt alkoholfri. Sveroks alkoholpolicy medger annars viss alkoholkonsumtion för de som har åldern inne. Men middagen blir nu helt alkoholfri, något som jag ser som väldigt bra.

Galna energizers har det blivit också, barnsånger och ringdans vilket fick en dator att flyga sådär 4 meter.

I övrigt är Sverok härligt i den mening att folk från alla politiska inriktningar kan sitta och diskutera tillsammans. Här finns folk som är moderater, sossar, vänsterpartister, kommunister, pirater som jag vet om. Förmodligen även andra inriktningar, och det påverkar inte var man står i sverok-politiska frågor.

Andra bloggar om: ,

Reblog this post [with Zemanta]

Leave a Reply

   
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha