I vanlig ordning är Vänsterpartiet den enda oppositionen.

Den här gången gäller det landstingsfullmäktige i Halland. Landstingspolitik är sällan upphetsande. Däremot är det en väldigt viktig del i det svenska politiska systemet. Det är bland annat i landsting som det beslutas om hur vården ska vara organiserad.

Vänsterpartiet Halland rapporterar föredömligt från senaste mötet.

Bland annat publiceras Ingmari Carlssons tal i den allmänpolitiska debatten.

Personalen på våra vårdenheter vittnar om att man måste prioritera bort det som man både skulle kunna göra och det man skulle vilja göra – för att man inte hinner med och för att man inte har resurser nog.

Något måste vara fel – vi påstår att felet är vårdvalskonstruktionen!

Läs gärna hela.

Passar också på att tipsa om en artikel av Mikael Wiehe. Kuba är mera löfte än hot. En artikel som på ett nyanserat sätt förhåller sig till Kuba. Det är möjligt att ha mer än ett perspektiv för ögonen samtidigt.

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Reply

 
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha