Mordförsök på ridläger

Last modified date

Comments: 0

Läser hos Aftonbladet att en ridlägeransvarig har försökt att köra över fackanslutna som informerar om en blockad.

Anledningen till blockaden kan man läsa hos Kommunal.

Nu tillhör det inte vanligheterna i Sverige att fack vid blockad blir attackerade av arbetsköparna. Visst har det hänt att polisen har ingripit mot facken men än så länge har det inte varit vanligt med direkta attacker. Kanske är det något vi kommer se mer av när arbetsköparna går ihop och använder sig av maffialiknande metoder som mordförsök.

Förhoppningsvis tecknar Fenix Park, som ridlägret heter, kollektivavtal nu. Om inte så hoppas jag att det får läggas ner och inte återuppstå som namnet antyder.

Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentarer från förr:

Tommy Says:

Händelsen på Fenix Park blev polisanmäld. Utredningen är nu nedlagd, ingen misstanke om brott finns. Bara ett sätt från fackets sida att försöka klämma åt ridlägret. Det du skriver om ”mordförsök” har aldrig hänt. Tycker du ska lära dig att bli lite mer kritisk mot vad som skrivs i kvällstidningarnas sensationsjournalistik!

Camilla Says:

Åtalet blev nedlagt endast i brist på bevis. Åtal som börjar med ”försök” blir det sällan något av. Men vi som var där vet vad som hände och såg honom köra, vi vet att om flickorna inte hoppat undan hade det blivit allvarligt! Och då hade han inte kommit undan!

Maria Says:

Jag var också där och uppfattade det hela på ett helt annat sätt. Om man provokativt ställer sig i vägen när det kommer en bil så är det självklart att man kan bli påkörd om man inte hoppar undan… Polisen har tagit vittnesmål och lagt ner hela saken. Det säger allt… Smutskastning och inget annat är vad det handlar om.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment