Sveroks riksmöte var i helgen som gick. En trevlig tillställning mitt i Linköping. Det beslut som påverkar mig mest är förmodligen att jag som väntat blev invald i förbundsstyrelsen. Så nu blir det en massa jobb igen. Har ju inte suttit en förbundsstyrelse sedan i höstas.
En annan intressant sak är hur mötesklimatet skiljer sig mellan olika organisationer. Jag som ”fostrad” inom Ung Vänster med familj reagerar över en hel del saker. Givetvis kan man göra saker på många sätt men en del saker känns mindre bra. Kommer dock givetvis att ta upp det hela under året som går. Organisationsutveckling är ju kul.

Sen blir det Linköping nu till helgen också. LinCon och bonding med nya FS. Alltid trevligt med lite spel.

Andra bloggar om: , ,

Alex Bengtsson Says:

På onsdag den 23 maj firar tidningen plural sitt tredje nummer (med temat film) med en kulturfest på qq7 på Vera Sandbergs Allé 8. Programmet är som följer:

19.30 Alex Bengtsson, läser dikter
20.30 Abraham & the Ditsy Blondes

21.30 Eco Deck
22.00 Sonic Boomers

Ulrika Says:

Kram min vän. Tack för att jag har fått lära känna dig och för allt du gjort och betytt för mig under året. Jag har massa trådar till dig.

Leave a Reply

   
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha