Veckans insändare handlar om rökning. Detta otyg som förpestar tillvaron för oss alla. Jag har allvarligt funderat på att fotografera folk som röker vid busshållplatser och dylikt och anmäla dem för mordförsök. Det hade varit intressant att se reaktionerna hos rättsväsendet.

Försök till vållande av annans död.

Överallt stöter man på dem. På busshållplatser, på trottoaren och tågperronger. Rökarna. Vill folk förgifta sig själva må väl det vara hänt men måste de förgifta alla oss andra. Varför är aktiv dödshjälp förbjudet när passiv rökning är tillåtet?

Nej, alla rökare som röker på publika platser borde åtalas för försök till vållande av annans död. Då kanske vi skulle få slut på eländet. Förbjud rökning på publika platser.

Kverulant

Andra om rökning:
Reklamombudsmannen

Vansinnigt

The bejconpire
Luft till salu
Frenchly speaking

Motionsgruiden
Doftfri

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Reply

   
Jesper Berglund Suffusion theme by Sayontan Sinha