Drogkampen

I torsdags (jag vet, det är länge sedan men jag har varit bortrest) var jag med och representerade vänsterpartiet Härryda i den årligt återkommande Drogkampen arrangerad av den lokala IOGT-NTO-föreningen och länsnykterhetsförbundet. Drogkampen genomförs vanligen vid folknykterhetens vecka (runt kristi himmelsfärd) men av någon anledning tidigare i Mölnlycke. Därför kommer jag inte att sprida några frågor då de förmodligen återkommer senare i andra kommuner.

Resultatet blev hyfsat. Vi svarade fel på tre frågor, varav två var av typen vi borde kunnat. Trots detta vann vi bland politikerna. Publiken (som var dubbelt så många i laget) fick förvisso fler poäng men de var ju medlemmar allihop så det räknas inte. Dessutom hade de fler fel men på andra typer av frågor som inte kostade fem minuspoäng som vi fick för ett felaktigt svar.

Vi i laget fick i vilket fall varsin Godtemplardricka och varsin chokladkartong eftersom vi vann.

Andra bloggar om: , , ,

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment