Miljöpartiet sviker

Last modified date

Comments: 0

Sweet-williamImage via WikipediaAtt sossarna bara vill ha kosmetiska förändringar av FRA-lagen vet vi sedan innan. Men att miljöpartiet nu ställer upp på dumheterna är konstigt. MP och S har kommit överens om att om de vinner valet så ska de ha en utredning för att sedan kanske ta bort eller förändra FRA-lagen. Mot det står stora delar av borgerligheten som tycker att det är bra som det är samt vänsterpartiet som är mot all form av masspaning mot det svenska folket. Sen finns en bunt partiet utanför riksdagen som också är mot, mest högljudda är piratpartiet som tillsammans med Vänsterpartiet skickat ett pressmeddelande om MP:s svek.

Miljöpartist?Quisling?
På bilderna ovan ser ni två svikare. Gissa vem som är vem…

Andra bloggar om: , , , ,

Zemanta Pixie

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post comment